Pe scurt

0
194

Peste 25 de permise de conducere reținute

Polițiștii Serviciului Rutier au desfășurat, miercuri, o acțiune pe raza județului, pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă legislația rutieră în vigoare. În urma activităților desfășurate, au fost depistați 26 de conducători auto care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor, fiind sancționați contravențional cu amendă în valoare de 580 de lei. De asemenea, le-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce pe o perioadă de 30 de zile. Polițiștii vor mai desfășura și alte acțiuni în perioada următoare, pe raza muncipiului și județului Arad.

 

 

Un minor a furat haine din trei magazine

Polițiștii Biroului de Ordine Publică cercetează un minor pentru furt. Polițiștii cercetează un minor de 14 ani, din Arad, depistat în flagrant în timp ce sustrăgea articole vestimentare din incinta a trei magazine dintr-un complex commercial de pe raza municipiului. Prejudiciul, în valoare de aproximativ 310 lei a fost recuperat, pe numele celui în cauză fiind întocmite acte premegătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

 

 

Șoferi amendați

În doar 48 de ore de misiuni, poliţiştii rutieri au aplicat amenzi în valoare de 193.000 de lei. Oamenii legii au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 423 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 193.000 de lei. Dintre acestea, 143 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 280 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 45 permise de conducere și 13 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.