Polițist atacat de un infractor

Un polițist din Sântana care a fost solicitat să intervină pentru aplanarea unui conflict pe raza orașului, a fost agresat de unul dintre scandalagii. Vineri seară, doi bărbați au ajuns la locuința unei femei pentru recuperarea unui telefon, iar unul dintre ei avea asupra sa o bâtă de baseball. Femeia a alertat autoritățile. Când polițistul le-a cerut să meargă până la secție pentru a da declarații, tânărul de aproximativ 30 de ani, i-a dat cu spray paralizant în ochi. Polițistul va necesita mai multe zile de îngrijiri medicale, în timp ce atacatorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj.

 

A furat cașcaval în valoare de peste 400 de lei

Polițiștii Secției nr. 2 Micălaca cercetează un bărbat pentru furt dintr-o societate comercială. Polițiștii cercetează un tânăr de 23 de ani, din Germania, depistat în flagrant, la sfârșitul săptămânii trecute, în timp ce sustrăgea 13 bucăți de cașcaval din incinta unui supermarket de pe Calea Radnei, din municipiu. Prejudiciul, în valoare de 430 de lei a fost recuperat, pe numele tânărului fiind întocmite acte premegătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

 

A deținut ilegal o armă

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase cerctează un bărbat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor. La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii au depistat, la domiciliul unui bărbat de 42 de ani, din Șimand, o armă de tir cu aer comprimat de calibrul 4,5 mm având permisul de armă expirat. Arma a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor, pe numele bărbatului fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Recomandările redacției