Autorii unui furt din Pilu, identificați de polițiști

Polițiștii Secției nr. 3 Rurală Chișineu-Criș cercetază doi tineri, bănuiți de furt din locuință.  În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat doi tineri, de 24 și 18 ani, din Pilu, care în ziua de 28 ianuarie a.c. ar fi pătruns prin efracție într-un imobil de pe raza localității Pilu, de unde ar fi sustras două tablete, o bormașină și o pereche de cercei din aur, în valoare totală de 2.100 de lei. Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, polițiștii continuând cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a celor în cauză.

 

A condus fără permis

Polițiștii Secției nr. 9 Poliție Rurală Sebiș cercetează un tânăr pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere. Polițiștii au depistat, la sfârșitul săptămânii trecute, un tânăr de 26 de ani, din localitatea Buteni, în timp ce conducea un autoturism pe DJ792 C, pe raza localității Cuied, fără a deține permis de conducere. Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără deține permis de conducere.

 

 

A transportat lemne fără documente legale

Polițiștii posturilor de poliție Brazii și Gurahonț au depistat, la sfârșitul săptămânii trecute, un bărbat care transporta lemne fără documente legale. Polițiștii au depistat în trafic un bărbat de 32 de ani, din județul Alba, în timp ce transporta cu o autoutilitară 3,26 dulapi  și 2,99 metri cubi de cherestea, din specia molid, fără a deține documentația prevăzută de lege. Autoutilitara și materialul lemnos au fost indisponibilizate, bărbatul fiind sancționat contravențional cu amendă în valoare de 10.000 de lei.

Recomandările redacției