Polițiștii rutieri au împărțit flori și mărțișoare

Polițiștii rutieri au desfășurat, joi, pe raza municipiului, o „acțiune” de mare amploare, cu flori și mărțișoare. Participantele la trafic au fost „amendate” cu mărțișoare și li s-a oferit câte o floare. Activitatea s-a desfășurat pe Bulevardul Revoluției, în dreptul Primăriei, în două sesiuni, de la ora 11.00 fiind angrenate efective ale Serviciului Rutier,  iar de la ora 13.00, au fost prezenți polițiștii Biroului Rutier.

 

 

Tânăr din Felnac, cercetat pentru furt de produse cosmetice

Polițiștii secției nr.2 Micălaca cercetează un tânăr care a fost depistat miercuri în flagrant furând dintr-un supermarket. Polițiștii cercetează un tânăr de 20 de ani din Felnac, care a fost depistat în flagrant în timp ce sustrăgea produse cosmetice în valoare de aproximativ 195 de lei, dintr-un supermarket de pe strada Voinicilor din municipiu. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele tânărului fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

 

Șoferi amendați

În doar 24 de ore de misiuni, poliţiştii rutieri au aplicat amenzi în traficc în valoare de 68.000 de lei. Oamenii legii au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 89 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 68.000 de lei. Dintre acestea, 13 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 76 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 6 permise de conducere și 4 certificate de înmatriculare.

Recomandările redacției