A furat 12 miei de la o stână din Vladimirescu

Polițiștii din Vladimirescu cercetează un bărbat, bănuit de furt. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat un tânăr de 22 de ani, din localitatea Seleuș, care, în noaptea de 12/13 martie a.c., ar fi sustras 12 miei de la o stână de pe raza localității Vladimirescu, pe care ulterior i-ar fi comercializat pe raza localității Fântânele. Prejudiciul, în valoare de aproximativ 4.000 de lei, a fost recuperat, pe numele tânărului în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

 

 

A condus fără permis

Polițiștii Secției nr. 1 Vlaicu au depistat miercuri, în trafic, un tânăr care a condus fără permis. Polițiștii au depistat un tânăr de 18 ani, din Arad, în timp ce conducea un moped pe Aleea Amara, din municipiu, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a deține permis de conducere.

 

Furt din supermarket

Polițiștii Biroului de Ordine Publică cercetează o minoră și două femei care au furat din supermarket. Polițiștii cercetează o femeie de 34 de ani, din localitatea Zăbrani, o minoră de 15 ani, din județul Bacău și o altă femeie de 40 de ani, din județul Bihor, depistate miercuri, în flagrant delict, în timp ce sustrăgeau produse alimentare și nealimentare din incinta unui supermarket de pe strada Banu Mărăcine, din municipiu. Prejudicul total, în valoare de aproximativ 100 de lei, a fost recuperat, pe numele celor în cauză fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Recomandările redacției