A sustras trei gârnițe

Polițiștii Secției nr. 7 Rurală Lipova cercetează un tânăr pentru săvârșirea de infracțiuni silvice. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat un tânăr de 29 de ani, din Zăbrani, care, în perioada 1-7 martie a.c., ar fi tăiat fără drept și sustras trei arbori, specia gârniță, în valoare de aproximativ 1.900 de lei, dintr-o pădure de pe raza localității Lipova.  Pe numele tânărului în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere ilegală și furt de material lemnos.

 

 

Autorul unui furt de telefon, identificat de polițiști

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale cercetează un tânăr, bănuit de furtul unui telefon mobil. În urma cercetărilor efectuate de polițiști, a fost identificat un tânăr de 21 de ani, din Arad, care, în data de 20 noiembrie 2017 ar fi sustras un telefon mobil din ininta unei hale industriale de pe raza municipiului. Prejudiciul, în valoare de 650 de lei a fost recuperat, pe numele celui în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

 

A furat din supermarket

Polițiștii Secției nr. 2 Micălaca cercetează o femeie care a furat dintr-un supermarket. Polițiștii cercetează o femeie de 54 de ani, din județul Sălaj, depistată în flagrant în timp ce sustrăgea produse alimentare și nealimentare din incinta unui supermarket de pe Calea Radnei, din municipiu. Prejudiciul, în valoare de aproximativ 460 de lei a fost recuperat, pe numele femeii fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Recomandările redacției