Țigări de contrabandă,
depistate în Piața Mihai Viteazul
Polițiștii Serviciului de Investigații a Criminalității Economice au acționat, la sfârșitul săptămânii trecute, pentru depistarea persoanelor care nu respectă legislația privind produsele accizabile. În urma activităților desfășurate, a fost depistat un tânăr de 25 de ani, din Arad, care oferea spre comercializare, în Piața Mihai Viteazul din municipiu, 4.000 de țigarete de diferite mărci, netimbrate sau timbrate necorespunzător, susceptibile a proveni din contrabandă. Țigaretele au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor, pe numele tânărului în cauză fiind întomit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă. (C.G.)
Prinși în flagrant,
în timp ce sustrăgeau
un acumulator
Polițiștii Secției nr. 1 Vlaicu cercetează doi bărbați care au sustras un acumulator. Polițiștii au depistat în flagrant delict, la sfârșitul săptămânii trecute, un bărbat de 48 de ani, din Secusigiu, și un tânăr de 22 de ani, din Arad, în timp ce sustrăgeau un acumulator auto din incinta unei societăți comerciale de pe strada Cocorilor, din municipiu. Prejudiciul a fost recuperat, pe numele celor doi bărbați fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. (C.G.)
A furat două telefoane mobile
Polițiștii Secției nr. 2 Micălaca cercetează un tânăr pentru furt. Polițiștii cercetează un tânăr de 18 ani, din Vinga, depistat în flagrant delict, la sfârșitul săptămânii trecute, în timp ce sustrăgea două telefoane mobile din incinta unui supermarket de pe Calea Radnei, din municipiu. Prejudiciul, în valoare de aproximativ 900 de lei, a fost recuperat, pe numele celui în cauză fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. (C.G.)

Recomandările redacției