Pe scurt

0
312

Polițiștii au donat sânge 

În data de 3 aprilie a.c., de la primele ore ale dimineţii, inspectorul șef Tamaș Ioan Marcu împreună polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, au donat sânge. Campania de donare a avut loc la sediul IPJ Arad, în colaborare cu Centrul de Trasfuzie Sanguină Arad. Aceasta are drept scop sensibilizarea cetățenilor cu privire la nevoia acută de sânge a spitalelor, ajutând astfel la salvarea de vieți. Donarea de sânge este un profund act umanitar faţă de semeni.  Ea nu poate fi înlocuită de niciun fel de tratament, având un maximum de eficienţă. Mulţi dintre polițiștii arădeni donează sânge periodic, sprijinind permanent Centrul de Transfuzie Sanguină Arad atunci când acesta s-a confruntat cu un deficit la unele grupe de sânge.

 

Autoturisme urmărite, depistate de polițiști

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale identificat și indisponibilizat două autoturisme. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au depistat, pe raza municipiului, două autoturisme căutate de autoritățile germane, aflate în posesia unui tânăr de 25 de ani, din localitatea Sântana. Autoturismele în cauză au fost indisponbilizate în vederea continuării cercetărilor și clarificării situației juridice.

 

 

A furat din supermarket

Polițiștii Secției nr. 1 Vlaicu cercetează un bărbat pentru furt. Polițiștii cercetează un bărbat de 43 de ani, din Vladimirescu, depistat în flagrant în timp ce sustrăgea produse alimentare dintr-un supermarket de la Calea Aurel Vlaicu, din municipiu. Prejudiciul a fost recuperat, pe numele celui în cauză fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiuniide furt.

 

Șoferi amendați

În doar 24 de ore de misiuni, poliţiştii rutieri au aplicat amenzi în valoare de 75.000 de lei. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 104 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 75.000 de lei. Dintre acestea, 36 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 68 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 13 permise de conducere și 2 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.