Autoturism căutat de autorități, depistat în municipiu
Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au depistat un autoturism căutat de autoritățile britanice. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au depistat în trafic, pe raza municipiului, un tânăr de 30 de ani, din județul Prahova, în timp ce conducea un autoturism căutat de autoritățile judiciare din Marea Britanie. Autoturismul a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor și clarificării situației juridice. (C.G.)

A furat articole de îmbrăcăminte
Polițiștii Biroului de Ordine Publică cercetează un tânăr care a furat dintr-un magazin. Polițiștii cercetează un tânăr de 19 ani, din județul Botoșani, depistat în flagrant în timp ce sustrăgea articole vestimentare din incinta unui magazin de pe Calea Aurel Vlaicu, din municipiu. Prejudiciul a fost recuperat, pe numele tânărului fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. (C.G.)

Șoferi amendați
În 24 de ore de misiuni, poliţiştii rutieri au peste 180 de amenzi în trafic. Oamenii legii au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 182 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 60.000 de lei. Dintre acestea, 60 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 122 pentru nefolosirea centurii de sigu­ranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 18 permise de conducere și cinci certificate de înmatriculare. (C.G.)

Recomandările redacției