A condus fără permis

Polițiștii orașului Nădlac au depistat marți, în trafic, un bărbat care a condus fără permis. Polițiștii cercetează un bărbat de 37 de ani, din județul Ialomița, depistat în timp ce conducea un autoturism pe DN 7/G, pe raza localității Nădlac, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele celui în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice, fără a deține permis de conducere.

 

Cercetată pentru furt

Polițiștii Secției nr. 1 Vlaicu cercetează o femeie pentru furt.Polițiștii cercetează o femeie de 37 de ani, din Arad, depistată în flagrant în timp ce sustrăgea produse alimentare din incinta unui supermarket de pe Calea Aurel Vlaicu, din municipiu. Prejudiciul a fost recuperate, pe numele femeii fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

 

Șoferi amendați

În 24 de ore de misiuni, poliţiştii rutieri au aplicat amenzi în valoare de 53.000 de lei. Oamenii legii au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 127 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 53.000 de lei. Dintre acestea, 22 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 105 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 9 permise de conducere și 6 certificate de înmatriculare.

Recomandările redacției