Prinși în flagrant de polițiști

Polițiștii Secției nr. 2 Micălaca au depistat în flagrant trei tineri, în timp ce sustrăgeau un scuter. În noaptea de 25/26 aprilie a.c., polițiștii au depistat în flagrant doi tineri de 14 ani, din Felnac și unul de 15 ani, din localitatea Secusugiu, în timp ce sustrăgeau un scuter parcat în fața unui imobil din municipiu. Prejudicul a fost recuperat, pe numele celor trei tineri fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.  Polițiștii continuă documentarea activităților infracționale a celor în cauză.

 

Au furat un panou publicitar

Polițiștii orașului Sântana au identificat doi bărbați, bănuiți de furt calificat. Polițiștii cercetează doi bărbați, de 27 și 60 de ani, din localitatea Caporal Alexa, care, în noaptea de 13/14 aprilie 2018, ar fi sustras un afiș publicitar de mari dimensiuni de pe raza aceleiași localități, pe care l-ar fi utilizat ulterior ca prelată. Prejudiciul, în valoare de aproximativ 1.500 de lei, a fost recuperat, pe numele celor doi fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a celor în cauză.

 

Șoferi amendați

În 24 de ore de misiuni, poliţiştii rutieri au aplicat amenzi în valoare de 63.000 de lei. Oamenii legii au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 155 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 63.000 de lei. Dintre acestea, 37 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 118 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 15 permise de conducere și 2 certificate de înmatriculare.

Recomandările redacției