Panică în Șega! A amenințat că își incendiază locuința

Duminică seara, pompierii au fost alertați că pe strada Șezătorii, în cartierul Șega, un bărbat amenință că își dă foc la casă. Astfel, un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului Arad s-a deplasat la fața locului cu o autospecială pentru a preîntâmpina vreun incendiu. Din fericire, intervenția pompierilor nu a fost necesară. Bărbatul, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, a fost transportat la Spitalul de Psihiatrie.

 

Țigări de contrabandă, confiscate de polițiști

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Econoice cercetează un bărbat pentru contrabandă.  Polițiștii au depistat, la sfârșitul săptămânii trecute, în Piața Mihai Viteazu din municipiu, un bărbat de 39 de ani, din Arad, în timp ce oferea spre comercializare 660 țigarete, de diferite mărci,  netimbrate și timbrate necorespunzător. Țigările au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor, pe numele celui în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

 

Infracțiuni rutiere

Polițiștii rutieri au depistat, la sfârșitul săptămânii trecute, trei persoane care au condus vehicule neînmatriculate și fără permis. Polițiștii Biroului Rutier au depistat în trafic o femeie de 39 de ani, din Frumușeni, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Aluniș, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe raza localității Șiria a fost depistat un tânăr de 26 de ani, din județul Botoșani, în timp ce conducea pe DJ709 un tractor cu două remorci. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că remorcile nu sunt înmatriculate sau înregistrate. Polițiștii din Vladimirescu au depistat, pe raza aceleiași localități, un tânăr de 25 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere. Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Recomandările redacției