A săvârșit trei infracțiuni la regimul circulației rutiere

Polițiștii comunei Vinga cercetează un bărbat pentru săvârșirea mai multor infracțiuni la regimul circulației rutiere. Polițiștii au depistat miercuri, pe raza localității Vinga, un bărbat de 57 de ani, din județul Harghita, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influența alcoolului. În urma testării cu apartaul alcooltest, a rezultat o alcoolemie de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat. Continuând verificările, polițiștii au constatat faptul că autoturismul în cauză nu este înmatriculat, iar conducătorul auto nu deține permis de conducere. Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolmiei, pe numele bărbatului fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiuni rutiere.

 

La volan, sub influența alcoolului

Polițiștii din Cărand cercetează un bărbat care a condus sub influența alcoolului.  Polițiștii au depistat miercuri, pe raza localității, un bărbat de 42 de ani, din Hășmaș, în timp ce conducea un autoturism, având o alcoolemie de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolmiei, pe numele bărbatului fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autoturism sub influența alcoolului.

 

Țigarete netimbrate, depistate de polițiști la Curtici

Polițiștii orașului Curtici au desfășurat, miercuri, o acțiune pentru depistarea faptelor de comerț cu produse accizabile. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au depistat, în incinta unei societăți comerciale de pe raza localității Curtici, 280 țigarete netimbrate, de diferite mărci, expuse în vederea comercializării. Țigaretele au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor, administratorul societății, un bărbat de 30 de ani, din Curtici, fiind sancționat contravențional, conform Legii 12/1990, cu amendă în valoare de 20.000 de lei.

Recomandările redacției