Autoutilitară în flăcări

Duminică spre luni noapte, în jurul orei 01.00, pompierii au fost sesizați despre faptul că un incendiu a izbucnit la o autoutilitară staționată pe Calea Radnei, lângă Petrom. Pompieri ai Detașamentului Arad s-au deplasau la fața locului cu o autospecială, reușind să stingă flăcările în câteva zeci de minute. În urma incidentului, partea din față a autovehiculului a fost distrusă complet. Urmează să fie stabilită cauza probabilă a incendiului.

 

Protest la Spitalul Județean

Noua săptămâna a început cu o grevă de avertisment de două ore în sistemul sanitar (luni între orele 9:00 și 11:00) și este de așteptat ca nemulțumirile din ultimele luni ale angajaților din sistem să culmineze, vineri, cu o grevă generală, potrivit anunțurilor sindicaliștilor. Membrii sindicatului Sanitas din Arad au protestat în fața Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, luni dimineața, nemulțumiti de scăderea veniturilor.

 

A efectuat mai multe transporturi de material lemnos, cu același aviz

Polițiștii orașului Lipova au depistat un transport ilegal de material lemnos. Polițiștii au depistat în trafic, pe DJ682, pe raza localității Neudorf, un bărbat de 48 ani, din Zăbrani, în timp ce transporta cu o autoutilitară 3 metri cubi de material lemnos, din specia cer și stejar, cantitatea de material lemnos transportată nefiind aceeași cu cea înscrisă în avizul de însoțire. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul ar fi efectuat mai multe transporturi de acest fel, utilizând același aviz de însoțire. Materialul lemnos a fost indisponibilizat, iar bărbatul în cauză a fost sancționat contravențional conform Legii 171/2010, cu amendă în valoare de 2.000 de lei.

 

Urmărit general, prins de polițiști

Polițiștii Secției nr. 2 Micălaca, împreună cu cei ai Serviciului de Investigații Criminale au depistat un bărbat, urmărit general. În noaptea de 5 mai a.c., polițiștii de ordine publică, aflați în servicul de patrulare, au depistat pe strada Abrud din municipiu, un tânăr de 28 de ani, din Ineu. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că tânărul în cauză este urmărit general din data de 25 marie 2015, pe numele lui fiind emis, de magistrații Judecătoriei Arad, un mandat de executare a pedepsei închisorii de 3 ani și 498 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Tânărul în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Arad.

Recomandările redacției