Adolescentă de 13 ani, căutată de polițiști

În ziua de 7 mai a.c., a dispărut de pe raza municipiului o minoră de 13 ani, Zemlicov Ileana-Simona-Andreea. Minora are următoarele semnalmente: 1,60 m., 40 de kg., față ovală, păr șaten și ochi căprui.  La momentul dispariției, purta un tricou verde, colanți negri și pantofi negri. Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea tinerei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

 

Au condus sub influența alcoolului

Polițiștii rutieri au depistat în trafic, la sfârșitul săptămânii trecute, trei persoane care au condus autoturisme, fiind sub influența alcoolului.  Astfel, a fost depistați: în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Iratoșu, un bărbat de 49 de ani, din aceeași localitate, având o alcoolemie de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat; pe Bulevardul Revoluției din municipiu un bărbat de 36 de ani, având o alcoolemie de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat și cu o alcoolemie de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, un bărbat de 39 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 708/A, pe raza localității Tauț. În toate cazurile, conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei, fiind întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea de autoturisme sub influența alcoolului.

 

Infracțiuni rutiere, la sfârșitul săptămânii trecute

Polițiștii arădeni cercetează mai multe persoane care au săvârșit infracțiuni rutiere. Polițiștii orașului Lipova au depistat, în trafic, un tânăr de 24 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un moped neînregistrat și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Polițiștii Secției nr. 1 Rurală Arad au depistat un tânăr de 28 de ani, din Fântânele, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 682, având dreptul de a conduce suspendat. În urma verificărilor, s-a constatat că autoturismul este neînmatriculat, iar  numerele de înmatriculare aplicate sunt atribuite unui alt autoturism. Polițiștii Secției nr. 6 Rurală Beliu cercetează un tânăr de 20 ani, din Buteni, depistat în trafic în timp ce conducea un autoturism având expirată valabilitatea numerelor de înmatriculare din septembrie 2016 și fără a deține permis de conducere. S-a mai constatat, în urma verificărilor, că autoturismul în cauză nu este înmatriculat, iar numerele de înmatriculare provizorii fuseseră atribuite unui alt autoturism. Pe numele tuturor celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Recomandările redacției