Trei tineri, încarcerați în penintenciar de polițiști

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare, marți, trei mandate de executare e pedepsei închisorii. Polițiștii au depistat pe raza municipiului, doi tineri, de 28 și 26 de ani, din Arad, care au de executat pedepse cu închisoarea de 1 an și 8 luni, respectiv 11 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de furt. Pe raza localității Sebiș a fost depistat un tânăr de 26 de ani, din Dieci, pe numele căruia magistrații Judecătoriei Gurahonț au emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 3 ani și 1 lună, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere. Cei trei tineri au fost încarcerați în Penitenciarul Arad.

 

A tăiat ilegal și sustras arbori în valoare de peste 22.000 de lei

Polițiștii Serviciului de Ordine Publică cercetează o societate comercială pentru infracțiuni silvice. Polițiștii cercetează o societate comercială din Livada, a cărei lucrători au tăiat fără drept și sustras 19 arbori de diferite specii, în valoare de 22.7687 de lei, de pe raza localității Lipova. Materialul lemnos a fost ulterior comercializat. Pe numele societății comerciale a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăiere ilegală de arbori și furt de material lemnos.

 

A condus o autoutilitară neînmatriculată

Polițiștii Serviciului Rutier cercetează un bărbat pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere. Polițiștii au depistat marți, în trafic, un bărbat de 41 de ani, din localitatea Hălmăgel, în timp ce conducea o autoutilitară pe raza localității. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că autoutilitara nu este înmatriculată, iar numerele de înmatriculare cu care se deplasa sunt atribuite unui alt vehicul. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației.

Recomandările redacției