Mandat de executare pe numele unui minor

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare, miercuri, un mandat de executare a pedepsei închisorii. Un mandat a fost emis de magistrații Judecătoriei Arad pe numele unui minor de 17 ani, din Arad, pentru care a fost emisă o măsură educativă privativă de libertate de 1 an, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Minorul a fost depus în Centrul Educativ Buziaș.

 

Infracțiuni rutiere

Polițiștii rutieri au depistat miercuri, în trafic, două persoane care au săvârșit infracțiuni la regimul circulației. Pe Calea Zimandului, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 50 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autototurism, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o alcoolemie de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, pe numele celui în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism sub influența alcoolului. Polițiștii din Târnova au depistat în trafic un bărbat de 38 de ani, din Arad, în timp ce conducea o autoutilitară în cuplu cu remorcă, pe raza aceleiași localități. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere corespunzător categoriei de autovehicul condus. Pe numele celui în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere corespunzător.

             

A furat din supermarket

Polițiștii Secției nr. 1 Vlaicu cercetează un tânăr pentru furt. Polițiștii cercetează un tânăr de 20 de ani, din Felnac, depistat în flagrant în timp ce sustrăgea bunuri din incinta unui supermarket de pe Calea Aurel Vlaicu, din Arad. Prejudiciul, în valoare de aproximativ 60 de lei a fost recuperat, pe numele celui în cauză fiin întocmit un dosarde cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Recomandările redacției