O adolescentă de 16 ani a dispărut de acasă

În noaptea de 7/8 mai a.c., a plecat de la domiciliul său de pe strada Mărului și nu s-a mai întors, Balaj Gabriela, în vârstă de 16 ani. Adolescenta are următoarele semnalmente: 1, 58m, 54 de kg, păr vopsit negru lung peste umeri, ochi verzi. Nu se cunosc date cu privire la îmbrăcămintea purtată de aceasta la momentul dispariției. Persoanele care dețin date sau informații ce pot conduce la depistarea tinerei, sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

 

Cercetat pentru furt calificat

În data de 21 mai a.c., polițiștii orașului Nădlac au fost sesizați despre comiterea a două furturi din locuință. În aceeași zi, la scurt timp de la primirea sesizărilor, polițiștii au reușit identificarea celui bănuit de comiterea faptelor. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că în perioada 7-21 mai a.c., bărbatul de 56 de ani, prin forțarea geamului de la cămara unui imobil de pe strada Eminescu din Nădlac, ar fi pătruns în interior, de unde ar fi sustras 24 de bucăți de salam, în valoare de aproximativ 750 de lei. Tot acesta, ar fi sustras dintr-un garaj aflat pe strada Griviței din Nădlac, un motoferastrău în valoare de aproximativ 1.000 de lei. Se continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale, cel în cauză fiind cercetat pentru furt calificat.

 

Șoferi amendați

În doar 24 de ore de misiuni, poliţiştii rutieri au aplicat amenzi în valoare de 75.000 de lei. Oamenii legii au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 181 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 75.000 de lei. Dintre acestea, 58 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 123 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 17 permise de conducere și 2 certificate de înmatriculare.

Recomandările redacției