Un octogenar a dispărut de acasă

În ziua de 26 mai a.c., a dispărut de pe raza municipiului un bărbat de 80 de ani, Gyekeny Ladislau. Bărbatul are următoarele semnalmente: 1,75 m, 70 de kg, păr cărunt și ochi căprui.  La momentul dispariției, era îmbrăcat cu pantaloni în carouri, de culoare maro, o cămașă roșie și vestă cu multe buzunare, iar pe cap purta o șapcă cu cozoroc gri. Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea bărbatului sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

 

Au furat din supermarket

Polițiștii Biroului de Ordine Publică cercetează doi minori pentru furt. Polițiștii cercetează un tânăr de 16 ani, din Sântana, și un altul de 17 ani, din județul Mureș, depistați în flagrant delict, în timp ce sustrăgeau băuturi alcoolice, ciocolată și produse alimentare din incinta unui supermarket de pe strada Lucian Blaga, din municipiu. Prejudiciul total, în valoare de aproximativ 110 lei, a fost recuperat, pe numele fiecăruia dintre cei doi minori fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

 

A săvârșit mai multe infracțiuni la regimul circulației

Polițiștii Serviciului Rutier au depistat, miercuri dimineață, un bărbat care a săvârșit mai multe infracțiuni la regimul circulației. Polițiștii au depistat în trafic un tânăr din județul Maramureș, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Zimandului din municipiu. În urma controlului efectuat, s-a constatat că numerele de înmatriculare montate în partea din față și din spate a autoturismului sunt diferite, autoturismul fiind înmatriculat în Franța. De asemenea, în urma verificărilor în bazele de date a reieșit faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele tânărului în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere: conducerea unui autoturism cu număr fals de înmatriculare și fără a deține permis de conducere.

Recomandările redacției