Autorul unei tentative de furt, identificat de polițiști

Polițiștii orașului Sântana cercetează un tânăr pentru tentativă de furt calificat. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat un tânăr de 18 ani, din Sântana, care, în data de 9 iunie a.c., ar fi pătruns într-un autoturism parcat pe raza localității cu intenția de a sustrage bunuri, după care ar fi fugit de la locul faptei. Polițiștii continuă documentarea activității infracționale tânărului, pe numele acestuia fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de furt calificat.           

 

A tăiat fără drept și sustras arbori

Poilițiștii Serviciului de Ordine Publică cercetează o societate comercială pentru infracțiuni la regimul silvic. Polițiștii cercetează o societate comercială din județul Harghita care, în data de 1 iunie a.c., prin nerespectarea limitei de subparcelă, ar fi tăiat și sustras fără drept 12 arbori de diferite specii, în valoare de aproximativ 5.300 de lei, de pe raza localității Conop. Polițiștii continuă documentarea activității societății comerciale în cauză, fiind întocmit un dosar de cecetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăiere ilegală și furt de material lemnos.

 

Au furat din magazine

Polițiștii arădeni cercetează patru persoane care au sustras diferite produse din incinta unor societăți comerciale, la sfârșitul săptămânii trecute. Astfel, au fost depistați în flagrant, în timp ce sustrăgeau baterii externe din incinta unui supermarket de pe strada Banu Mărăcine, din municipiu, un bărbat de 42 de ani, din județul Timiș și un altul de 54 de ani, din județul Hunedoara. Tot în flagrant delict a fost depistați: un tânăr de 20 de ani, din județul Brașov, în timp ce sustrăgea cutii de cafea din incinta unui alt supermarket de pe strada Banu Mărăcine din municipiu și o femeie de 34 de ani, din Arad, în timp ce sutrăgea bunuri alimentare și nealimentare, din incinta unei societăți comerciale de pe Calea Aurel Vlaicu. Prejudiciul total, în valoare de 1.720 de lei, a fost recuperat, pe numele fiecăruia dintre cei în cauză fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Recomandările redacției