Căutat pentru tentativă de omor, depistat de polițiști

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu cei ai orașului Sântana au depistat un bărbat, urmărit general. Polițiștii au depistat, la sfârșitul săptămânii trecute, un bărbat de 57 de ani, din județul Maramureș, pe numele căruia magistrații Tribunalului Maramureș au emis un mandat de arestare preventivă, în luna noiembrie 2017, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor. Bărbatul a fost predat polițiștilor din cadrul IPJ Maramureș.

             

Infracțiuni rutiere, pe raza localității Ineu

Polițiștii orașului Ineu au depistat în trafic, pe raza localității, trei persoane care au săvârșit infracțiuni la regimul circulației rutiere. Astfel, a fost depistat un bărbat de 48 de ani, din Ineu, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tot sub influența alcoolului a fost depistat un bărbat de 44 de ani, din Șicula, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii Secției nr. 6 Rurală Beliu au mai depistat un tânăr de 24 de ani, în timp ce conducea un autoturism, fără a deține permis de conducere. În cazul conducătorilor auto sub influența alcoolului, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolmiei. Pe numele tuturor celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

 

4 tineri, autorii unui furt dintr-o alimentară

Polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Rurală Arad și din Zimandu Nou cercetează patru tineri pentru furt calificat. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat și depistat doi tineri de 18 ani, care, împreună cu alți doi tineri de 16 ani (toți din localitatea Zimandu Nou), în noaptea de 22/23 februarie a.c., prin spargerea unui geam lateral, ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale de pe raza localității, de unde ar fi sustras produse alimentare, alcool și produse din tutun, în valoare de aproximativ 800 de lei. Polițiștii continuă documentarea întregii activități infracționale a tinerilor în cauză, pe numele acestora fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Recomandările redacției