A condus un autoturism, la 15 ani
Un bărbat și un minor sunt cercetați de polițiștii din Șepreuș pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere. În seara zilei de 24 iunie a.c., polițiștii au depistat în trafic un autoturism condus de un minor de 15 ani, din Șepreuș. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că autoturismul ar fi fost încredințat minorului, pentru
a-l conduce, de un bărbat de 48 de ani, din aceeași localitate, care avea știință despre vârsta minorului. Pe numele minorului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de condu­cere a unui autoturism fără a deține permis de conducere, iar bărbatul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încredințarea unui vehicul pentru care legea pevede obligativitatea deținerii permisului de conducere unei persoane care nu deține acest drept. (C.G.)

Mandat pus în aplicare
Polițiștii Serviciului de Inves­tigații Criminale au pus în aplicare un mandate de executare a pedepsei închisorii. Mandatul a fost emis pe numele unui bărbat de 52 de ani, din Pecica, care are de executat un an de închisoare pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației. Bărbatul a fost încarcerat în Pe­ni­tenciarul Arad. (C.G.)

Hoți de lucernă
Polițiștii Secției nr. 6 Rurală Beliu cercetează doi bărbați pentru furt. În urma investiga­țiilor efectuate, polițiștii au identificat un bărbat de 46 de ani, din Craiva, care, împreună cu un tânăr de 22 de ani, din aceeași localitate, în cursul săptămânii trecute, ar fi sustras de pe un teren agricol, cu o autoutilitară, trei baloți de lucernă, de aproximativ 500 kg fiecare, cauzând prin fapta lor un prejudiciu de aproximativ 300 de lei. Pe numele celor doi bărbați au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. (C.G.)

Recomandările redacției