Un tânăr de 22 de ani a dispărut de acasă

În seara zilei de 17 iulie a.c., un tânăr de 22 de ani, Vîrciu Adrian, a plecat de la domiciliul său de pe strada Amurgului din municipiu și nu s-a mai întors.  Tânărul are următoarele semnalmente: 1,90 m, 65 de kg, păr șaten și ochi albaștri.  La momentul dispariției, era îmbrăcat cu o pantaloni jeans albaștri și un tricou gri. Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea acestuia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

 

A condus fără permis

Polițiștii din cadrul Postului de poliție Bata cercetează un bărbat pentru săvârșirea mai multor infracțiuni. Polițiștii au depistat marți, în trafic, un bărbat de 47 de ani, din Bârzava, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 682, pe raza localității Țela. În urma controlului documentelor, s-a constatat că bărbatul în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice, fără a avea acest drept.

             

Prins în flagrant de polițiști

Polițiștii Biroului de Ordine Publică cercetează un tânăr pentru furt. Polițiștii au depistat marți, în flagrant , un tânăr de 23 de ani, din județul Hunedoara, în timp ce sustrăgea o bicicletă de damă de pe strada Miron Costin din muncipiu. Prejudiciul, în valoare de aproximativ 400 de lei a fost recuperat, pe numele celui în cauză fiind întomit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de furt.

 

Zeci de șoferi amendați, în 24 de ore

Poliţiştii rutieri au aplicat nu mai puțin de 79 de amenzi, în 24 de ore. Oamenii legii au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 79 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 35.000 de lei. Dintre acestea, 6 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 73 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 5 permise de conducere și un certificat de înmatriculare.

Recomandările redacției