Prins în flagrant, în timp ce sustrăgea cupru

Polițiștii Secției nr. 1 Vlaicu cercetează un bărbat pentru săvârșirea infracțiunii de furt. Polițiștii au depistat miercuri, în flagrant, un tânăr de 31 de ani, din Arad, în timp ce sustrăgea din incinta unei societăți comerciale de pe raza municipiului 4,86 kg de cupru.  Prejudiciul a fost recuperat, pe numele tânărului fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

 

 

A demontat patru geamuri, pe care ulterior le-a comercializat

Polițiștii orașului Sântana au identificat un tânăr, care ar fi sustras mai multe geamuri. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat un tânăr de 18 ani, dinSântana, care, în perioada 16-18 iulie a.c., ar fi demontat patru geamuri ale unui imobil nelocuit de pe raza localității, pe care le-ar fi comercializat ulterior cu suma de 1.300 de lei. Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

 

Țigări netimbrate, confiscate de polițiști

Peste 2.000 de țigări netimbrate au fost ridicate de oamenii legii. Polițiștii Secției nr. 1 Vlaicu au desfășurat, miercuri, o acțiune în Piața Fortuna și Piața agroalimentară. În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 7 sancțiuni contravenționale conform Legii 12/1990, în valoare totală de 11.700 de lei . De asemenea, au fost indisponibilizate 2.160 de țigarete netimbrate. Aceste acțiuni se vor desfășura zilnic, în piețele de pe raza muncipiului și a județului.

 

Infracțiuni rutiere

Polițiștii rutieri au depistat miercuri, în trafic, două persoane care au încălcat prevederile OUG 195/2002. Astfel, polițiștii rutieri au depistat un tânăr de 27 de ani, din Fântânele, în timp ce conducea un moped pe DN79, în afara municipiului, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Polițiștii orașului Lipova au depistat un bărbat de 35 de ani, din Frumușeni, în timp ce conducea o autoutilitară pe raza localității Lipova, având expirată valabilitatea numerelor de înmatriculare provizorii. Pe numele celor doi bărbați au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere pe drumurile publice.

Recomandările redacției