Pe scurt

0
352

A furat banii de consumație
Polițiștii Secției nr. 1 Vlaicu cercetează un bărbat pentru furt. Polițiștii cercetează un bărbat de 42 de ani, care, la data de 19 octombrie a.c., ar fi sustras dintr-un local de pe raza municipiului suma de 30 de lei, reprezentând contravaloarea unei consumații. Pe numele celui în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Sute de amenzi de la „Rutieră”
În 72 de ore de misiuni, poliţiştii rutieri au aplicat peste 450 de amenzi în trafic. Oamenii legii au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 458 de sancţiuni con­travenţionale, în valoare totală de aproximativ 195.000 de lei. Dintre acestea, 173 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 285 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prio­ritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 26 permise de conducere și 12 certificate de înmatriculare.

Prinse la furat, în mall
Polițiștii Biroului de Ordine Publică cercetează două tinere pentru furt. Polițiștii cercetează o minoră de 14 ani, din Arad, depistată în flagrant delict în timp ce sustrăgea o pereche de pantofi de piele din incinta unui complex comercial de pe Calea Aurel Vlaicu, din municipiu. În același complex comercial a mai fost depistată în flagrant o tânără de 24 de ani, din Sântana, în timp ce sustrăgea o pereche de pantofi. Prejudiciul total, în valoare de aproximativ 330 de lei, a fost recuperat, pe numele celor două tinere fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.