Pe scurt

0
321

Incendiu la Perla
Un incendiu a izbucnit vineri spre sâmbătă noaptea, în jurul orei 3.30, în bucătăria Restaurantului Perla Mureşului. Pompierii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, reuşind să stingă şi să lichideze incendiul în aproximativ 20 de minute. Restaurantul de pe Malul Mureşului n-a suferit pagube majore, fiind distruse doar câteva electrocasnice din bu­cătărie. Din fericire, nicio persoană nu se afla în bucătărie în momentul izbucnirii incendiului. Până în acest moment al cercetărilor, cauza probabilă este scurt circuit electric la o instalaţie care prezenta defecţiuni. Restaurantul nu s-a numărat printre localurile controlate de pompieri în raziile de săptămâna trecută. (C.G.)
Furt din autoturisme
Poliţiştii Postului de Poliţie Şeitin, au identificat un adolescent, bănuit de comiterea unui furt de pe raza localităţii Şeitin, faptă rămasă iniţial cu autori necunoscuţi. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în noaptea de 23-24 octombrie, adolescentul, în vârstă de 14 ani, ar fi pătruns prin escaladare în curtea unui imobil din localitatea Şeitin, iar din două autoturisme ce se aflau descuiate în curte, ar fi sustras un aparat foto şi o lanternă, în valoare totală de aproximativ 700 de lei. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, cel în cauză fiind cer­cetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. (C.G.)
Infracţiuni în trafic
În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii arădeni au depistat în trafic mai multe persoane, care au săvârşit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. Astfel, pe DJ 792/C, pe raza localităţii Iercoşeni, a fost depistat în trafic un tânăr de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar pe DJ 707/B, pe raza localităţii Căpâlnaş, a fost depistat în trafic un bărbat de 34 de ani, care avea o concentraţie alcoolică de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, în cazul bărbatului, de 34 de ani, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. De asemenea, pe DJ 709/J, între localităţile Peregu Mic şi Pecica au fost depistaţi în trafic un tânăr de 24 de ani şi un bărbat de 48 de ani, care au condus fiecare câte un tractor în cuplu cu trei remorci agricole, atât tractoarele cât şi cele şase remorci nefiind înmatriculate sau înregistrate pentru circulaţia pe drumurile pu­blice. (C.G.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.