Pe scurt

0
252

A deţinut ilegal o armă neletală

Poliţiştii Postului de Poliţie Hăşmaş, au depistat sâmbătă un bărbat, care a deţinut ilegal o armă neletală. Poliţiştii au depistat la locuinţa unui bărbat, de 26 de ani, din Cermei, o armă de tir sportiv cu aer comprimat, o lunetă şi trei bucăţi de alice, pentru care acesta nu deţinea documente de provenienţă şi permis de port armă. De asemenea, în urma cercetărilor s-a stabilit că, în aceeaşi dată în care bărbatul a fost depistat de poliţişti, acesta ar fi efectuat uz de armă în plan vertical la ieşire din localitatea Cermei, pentru a verifica arma. Arma şi muniţia au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept.

 

 

A furat mai mulţi arbori

Un bărbat a fost depistat în flagrant de poliţiştii de la Poliţia Comunală Vladimirescu, în timp ce tăia ilegal şi sustrăgea arbori. Bărbatul, în vârstă de 23 de ani, a fost depistat de poliţişti în timp ce tăia ilegal şi sustrăgea 15 arbori din specia salcie, de pe malul stâng al râului Mureş. Pe numele celui în cauză au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere ilegală de arbori şi furt de material lemnos, arborii fiind ridicaţi în vederea continuării cercetărilor.

 

Au furat mobilă               

Poliţiştii Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Chişineu Criş au fost sesizaţi duminică de către o femeie, despre faptul că persoane necunoscute au sustras mobilier dintr-un imobil de pe raza localităţii Zerind. În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au reuşit, în doar câteva ore de la sesizare, identificarea a doi tineri, de 18 respectiv 16 ani, bănuiţi de comiterea faptei. Din cercetările efectuate s-a stabilit că, în perioada 9-22 noiembrie a.c., cei în cauză, ar fi pătruns prin escaladarea gardului împrejmuitor şi prin efracţie într-un imobil nelocuit de pe raza localităţii Zerind, de unde ar fi sustras mobilă de bucătărie şi de sufragerie, în valoare de aproximativ 3.000 de lei. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, cei doi tineri fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.