A tăiat ilegal arbori
Poliţiştii Postului de Poliţie Petriş au identificat un bărbat, bănuit de tăiere ilegală de arbori. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că la data de 11 noiembrie a.c., un tânăr de 27 de ani, ar fi tăiat ilegal 12 arbori din specia fag, cu un volum de aproximativ 21 metri cubi, de pe raza localităţii Roşia Nouă. Pe numele celui în cauză au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăiere ilegală de arbori, arborii fiind ridicaţi în vederea continuării cercetărilor. (C.G.)
Infracţiuni rutiere
Poliţiştii Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Arad au depistat în trafic doi bărbaţi care au săvârşit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. Poliţiştii au depistat în trafic, pe DJ 709 D, pe raza localităţii Semlac, un bărbat de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a deţine permis de conducere şi un tânăr de 28 de ani, în timp ce conducea un autoturism având autorizaţia de circulaţie provizorie cu valabilitatea expirată din 10 noiembrie a.c. Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. (C.G.)
Şoferi amendaţi
În doar 24 de ore, poliţiştii rutieri au aplicat amenzi în valoare totală de 65.000 lei. Oamenii legii au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 224 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 65.000 de lei. Dintre acestea, 67 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 157 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 9 permise de conducere şi 4 certificate de înmatriculare. (C.G.)

Recomandările redacției