Cercetat pentru furtul unei biciclete

Poliţiştii oraşului Chişineu Criş au identificat un bărbat, bănuit de furtul unei biciclete. În data de 24 noiembrie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de către un tânăr, despre faptul că o persoană necunoscută, i-ar fi sustras bicicleta lăsată neasigurată în faţa unui magazin de pe raza localităţii Chişineu Criş. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au reuşit identificarea celui bănuit de comiterea faptei, în persoana unui bărbat de 42 de ani, din judeţul Suceava. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele celui în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

 

A furat dintr-un supermarket

O tânără, care a fost depistată în flagrant în timp ce sustrăgea dintr-un supermarket, este cercetată de poliţiştii Secţiei nr.1 poliţie Vlaicu. Poliţiştii cercetează o tânără de 20 de ani din Macea, care a fost depistată în flagrant, în timp ce sustrăgea produse pentru igienă personală, dintr-un supermarket de pe strada Poetului din municipiu. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele tinerei fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

 

A condus băut  

Poliţiştii oraşului Pâncota au depistat în trafic un bărbat care conducea un vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără permis. Poliţiştii au depistat în trafic, pe raza localităţii Pâncota, un bărbat de 63 de ani, în timp ce conducea un motociclu fără a deţine permis de conducere şi având o alcoolemie de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele celui în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a deţine permis de conducere şi sub influenţa alcoolului.

Recomandările redacției