A furat 50 kg de carne şi jumări
În data de 25 decembrie, poliţiştii Postului de Poliţie Tauţ au identificat un bărbat, bănuit de comiterea unui furt dintr-un imobil de pe raza localităţii Tauţ. Poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras dintr-un imobil nelocuit pe care acesta îl deţine în localitatea Tauţ, 50 kg de carne şi jumări de porc. În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au reuşit, în doar câteva ore de la sesizare, identificarea unui bărbat de 58 de ani, bănuit de comiterea faptei. Din cercetările efectuate s-a stabilit că, în noaptea de 24-25 decembrie, cel în cauză ar fi pătruns în locuinţă pe uşa descuiată, iar dintr-o ladă frigorifică ar fi sustras 50 kg de carne şi jumări de porc, în valoare de aproximativ 700 de lei. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, bărbatul fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.                          (C.G.)
    
Furt din biroul unei firme
În acest sfârşit de săptămână, poliţiştii au identificat un băiat, bănuit de comiterea unui furt dintr-o societate comercială de pe raza Cartierului Aurel Vlaicu. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în 15 decembrie, băiatul de 11 ani, ar fi pătruns într-un birou, pe o uşă descuiată, aflată în spatele societăţii, de unde ar fi sustras un telefon mobil şi suma de 1.000 de lei. Cel în cauză este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, poliţiştii continuând cercetările în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a acestuia.                 (C.G.)

Prins la volan, băut
Poliţiştii de la Poliţia Comunală Vladimirescu au depistat în trafic un bărbat, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii au depistat în trafic, un bărbat, de 45 de ani, care a condus un autoturism pe raza lo­calităţii Vladimirescu, având o alcoolemie de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele conducătorului auto a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism sub influenţa alcoolului.               (C.G.)

Recomandările redacției