Prins în flagrant
Poliţiştii Secţiei nr. 1 Poliţie Vlaicu cercetează un bărbat care a fost depistat în flagrant în timp ce fura dintr-o poşetă. Poliţiştii cercetează un bărbat de 27 de ani,  care  în timp ce se afla într-un salon de înfrumuseţare de pe strada Fulgerului din municipiu, a fost depistat în flagrant în timp ce sustrăgea dintr-o poşetă, suma de 475 de lei. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele bărbatului fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.   (C.G.)

A furat 200 de lei dintr-un magazin
Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au identificat un tânăr bănuit de comiterea unui furt. Poliţiştii au identificat un minor, de 14 ani, din Felnac, care în noaptea de 11-12 noiembrie 2015, ar fi sustras 200 de lei din casa de marcat a unui magazin alimentar, din municipiul Arad. Pe numele adolescentului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.                 (C.G.)

Mandat de executare
Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat pe raza municipiului Arad, un bărbat, pe numele căruia exista un mandat de executare a pedepsei închisorii. Mandatul a fost emis la data de 5 ianuarie a.c., de magistraţii Tribunalului Arad, pe numele unui bărbat, de 27 de ani, din Arad, care are de ispăşit o pedeapsă de 3 ani cu închisoarea pentru trafic de droguri. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Arad.            (C.G.)

Şoferi amendaţi
În doar 24 de ore, poliţiştii rutieri au aplicat amenzi în valoare de 58.000 lei. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 152 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 58.000 de lei. Dintre acestea, 45 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 107 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumu­rile publice. Au fost reţinute nouă permise de conducere şi două certificate de înmatriculare.       (C.G.)

Recomandările redacției