Pe scurt

0
337

A furat calorifere şi cabine de duş

Poliţiştii Biroului de Investiigaţii Criminale au identificat un bărbat, bănuit de comiterea unui furt dintr-un imobil. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că în perioada 3 decembrie 2015- 18 ianuarie a.c., bărbatul de 48 de ani, din Arad, prin tăiere şi demontare, ar fi sustras şapte calorifere din oţel, trei cabine de duş, trei chiuvete şi ţevile din cupru ale sistemului de încălzire dintr-un imobil de pe strada Steagului din municipiu, cauzând persoanei vătămate un prejudiciu în valoare de aproximativ 10.000 de lei. Pe numele celui în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

Transport ilegal de lemn

În urma unei acţiuni desfăşurate pe linia transportului şi comercializării de material lemnos, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică au depistat ieri un transport ilegal de material lemnos. Poliţiştii au depistat în trafic, pe raza municipiului, un tânăr de 22 de ani, care transporta cu o autoutilitară 4,3 metri cubi de material lemnos din speciile fag şi cer, fără a deţine avizul de însoţire a mărfii. Conform legii 171/2010, tânărul a fost sancţionat contravenţional cu suma de 2.000 de lei, întreaga cantitate de material lemnos fiind reţinută în vederea confiscării.

               

Şoferi amendaţi

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au aplicat amenzi în valoare de 81.000 lei. Oamenii legii au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 249 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 81.000 de lei. Dintre acestea, 51 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 198 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 16 permise de conducere şi 8 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.