Pe scurt, din județ

0
452

* PECICA. În aceste zile s-au finalizat, la Pecica, lucrările pro­iectului intitulat „Modernizare centru urban Orașul Pecica“, finanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională și de Guvernul României în cadrul Programului Operațional Regional 2007-2013, Axa prioritară 1 „Sprijinirea dezvoltării durabile a orașelor – poli urbani de creș­tere“, Domeniul de intervenție 1.1 „Planuri integrate de dezvoltare urbană, Sub-domeniul: Centre urbane. Detalii despre întrea­ga operațiune vor fi date în conferința de presă programată pentru joi, la Primăria orașului Pecica.
* SEMLAC. Administrația din Semlac se zbate să finalizeze unele lucrări curente însă pri­mă­rița Letiția Stoian are un mare regret: acela că nici în acest an lucrările la noua școală nu au înaintat, cum spera anul trecut. „Acoperișul am reușit să-l finalizăm, dar nu avem nici un corp de clădire gata; apoi, unele părți ale documentației trebuie aduse la zi: cele referitoare la instalația electrică, dar și necesitatea unui nou bazin de apă, a încă unei ieșiri spre stardă, a unei scări de incendiu… Vom organiza o întâlnire de lucru pentru ca toți cei implicați în construcție, să se pună de în acord cu noile stipulări legislative apărute. În plus, și la drumuri lucrarea este oprită, motivul fiind de aseme­nea lipsa finanțării“, enumera pe scurt primărița din Semlac.
*BATA. Deoarece vremea bună a permis, în satul Țela – aparținător de comuna Bata au continuat lucrările de reabilitare a clădirii Școlii cu clasele I-IV. „Pe lângă operațiuni de reabilitare și re­parații la corpul principal al clădirii vrem să face și o cance­larie pe care școala n-a avut-o până acum. Sunt circa 70 de copii în total aici“ ne spunea primarul Ion Micurescu.
(F.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.