BUCURESTEAN - CRIMASfârşit cumplit pentru un bărbat în vârstă de 39 de ani. Acesta a murit după ce a fost izbit de asfalt cu putere de către un TIR care circula în acelaşi sens de mers cu el. Pe timp de noapte, omul se deplasa pe marginea drumului către casă, iar şoferul nu a mai avut nici o şansă să evite impactul şi l-a lovit în plin. Medicii sosiţi la locul accidentului nu au mai putut decât să constate decesul pietonului.
„În localitatea Ilteu, a avut loc un accident rutier soldat cu decesul unei persoane. Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit că, în jurul orelor 23,40, în timp ce a condus un autotren marca Volvo, în cuplu cu semiremorcă, din direcţia Deva spre Arad,  Constantin O. de 60 ani, din Bucureşti, a surprins şi accidentat mortal pe T. Victor de 39 ani, din judeţul Cluj, care se deplasa  în calitate de pieton, pe partea carosabilă în aceeaşi direcţie”, a declarat subcomisar Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al IPJ Arad.
Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul. Trupul bărbatului a fost transportat la Medicina Legală pentru necropsie.

Recomandările redacției