Pecetea lui Enciu: CSC Sânmartin – Șoimii Pâncota 2-3

0
318

enciuTeamul lui Cuedan a câștigat cu ceva emoții primul meci de veri­ficare al iernii. Pe terenul doi din Sânmartin, divizionara a treia bihoreană a condus cu 2-1 la pauză, însă odată cu intrarea „artileriei grele”, în care și-au făcut și cele trei achiziții, scorul s-a întors. Ata­cantul Marco Enciu chiar și-a pus pecetea, marcând un gol superb și fiind implicat și în reușita cu numărul trei.
Pe o suprafață de teren destul de bună în ciuda precipitațiilor căzute și în localitatea de lângă Oradea, „șoimii” au deschis tabela după 19 minute de joc. Cel care a marcat a fost juniorul Pantea, cu un șut din 10 din metri, sub transversală.
După exact o jumătate de oră, Grosu a marcat din centrarea lui Jurcă, același fotbalist izbutind „dubla” la capătul unei faze combinative ale gazdelor: 2-1 (min. 38).
În cu o totul altă formulă, pânciotanii și-au schimbat fața și asta se va vedea și pe tabelă. În minutul 61, Marco Enciu a lovit puternic balonul de la 22 de metri, iar min­gea s-a dus în diagonală, în plasă, nu înainte de a lovi și bara.
Același atacant al „alb-negrilor” a fost coautor și la golul cu nu­mărul trei. Fostul polist a centrat bine în caeul mic, Alin Mihai l-a întrebuințat serios pe S. Ghilea cu o lovitură de cap, faza a continuat, iar Gîlcă a fost faultat în careu. Era minutul 87, iar Flavius Cuedan nu a greșit de la punctul cu var. 2-3, rezultat final.
Sânmartin: Verdeș – Mangra, Cervinschi, Mintaș, Arsene – Copil, O. Ghilea, Grosu, C. Jurca – Olariu, Popescu (prima repriză); S. Ghilea – Bogdan, Matei, Chira, Arsene – Cura, Novac – I. Pantea, L. Jurca, Cornea – Zadori (repriza a doua).
Pâncota: Pașcalău – Ș. Pantea, Lung, Suciu, Vițu – Huțanu, Mitu, Issa, Bulzan – Sălăjan, Burian (prima repriză); Pașcalău (60 Irimia) – Maghici, Lengyel, Traore, Siminic – Gâlcă, Dubeștean, Cuedan, Gavri­lescu – Enciu, Alin Mihai (repriza a doua).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.