filimonTrei puncte le despărțeau pe cele două formații înaintea startului confruntării de la Criș. Având în continuare incertitudinea situației financiare, oaspeții nu s-au avântat spre careul lui Iacob, dar a lipsit și replica gazdelor.
Astfel, prima repriză s-a rezumat la o luptă surdă la mijlocul terenului, unde cele două formații și-au împărțit momentele de posesie. Câteva centrări anemice în cele două careuri au fost singurele evenimente fotbalistice
Însă, de la cabine au ieșit două formații schimbate. Crișul a fost părut mai determinată și s-a instalat în jumătatea de teren adversă. Herlo chiar a reușit să puncteze cu capul din centrul careului, dar punctul a fost anu­lat pe motiv de offside. În minutul 55, Costel Bogoșel a făcut două mo­dificări care au schimbat în totalitate cursul meciului. Intrările lui Filimon și Țugui au adus un plus calitate în ofensiva Gloriei, cel din urmă nimerind bara după un șut repsins al lui Popa. Golul a căzut în minutul 60. Oaspeții au beneficiat de o lovitură liberă de la 25 de metri, ușor lateral dreapta, iar toată lumea se aștepta la o nouă centrare plouată în careu. Însă, tânărul Filimon a trimis un balon înșelător la colțul lung, lobat, care l-a surprins pe tânărul Iacob: 0-1. Crișul putea egala după doar cinci minute, când Dema a prelungit cu capul pe spate la Faur, însă acesta a fost blocat de Vaida la 11 metri, după care același Dema a tras din demi-voleu peste poartă. Și, cum în fotbal ocaziile se răzbună, tabela
s-a schimbat în 0-2.
În minutul 69, S. Popa s-a distrat pe banda dreaptă, a centrat peste întreaga defensivă a Crișului, iar același Filimon a reluat cu capul de la 14 metri peste un Iacob ieșit neinspirat. Același mijlocaș de bandă a Gloriei putea să își treacă în cont și golul cu numărul trei după o fază asemănătoare celei de la golul doi, dar Iacob a avut un reflex foarte bun. Gazdele au cedat fizic ușor, ușor, iar Gloria mai putea puncta pe câteva contraatacuri periculoase.
Formații:
Criș: Iacob – Ignat, Toseschi, Iaroș, Barani (min. 86 – Cheverșan) – Covaci, Petrescu, Ponta, Dema – Turcuș, Herlo (min. 62 – Faur)
Gloria: Vaida – Dan (min. 66 – Ban), Wild, Blănaru, Hulbăr – Berari, Pirtea (min. 55 – Filimon), Gîlcă (min. 79 – Petra), Gherghel – Ponta, Măgulean (min. 55 – Țugul)
Cartonașe galbene: Toseschi, Dema / Gâlcă
Arbitri: Mircea Ardelean – Alina Mihoc, Sebastian Pantea.
Observatori AJF: Claudiu Tripa, Marcel Vida

Recomandările redacției