georgiuGruparea din Țara Zărandului a devenit specialistă în taxarea formațiilor aflate în dificultate din punct de vedere financiar și organizatoric. După Minerul Mehedinți pe lista de victime a Ineului a apărut și Minerul Motru, echipă ce nu mai sperie pe nimeni chiar dacă și-a păstrat majoritatea jucătorilor care au apărat culo­rile clubului și în Liga a II-a. În ciuda mediei scăzute de vârstă, echipa lui Sculici a arătat destulă maturitate în joc, revenind de la 0-1 și ținând de rezultat pe un teren – totuși – greu.
Debutul partidei a fost destul de alert, pe contre, combatantele având câteva situații bune încă din start. Cea mai clară i-a aparținut lui Georgiu, care a avut pentru un moment poarta goală după centrarea lui Kocsis de pe dreapta, dar nu a reușit să finalizeze. Gheața s-a spart în minutul 26, când Trifu a transformat în gol, din numai 8 metri, centrarea lui Vrâncuț. Doar trei minute a durat avantajul, căci Ineul a „lovit” prin Dănuț Bilia. La o fază prelungită de atac, Georgiu a trimis un șut-centrare de pe dreapta, Filimon a așezat balonul pentru Bilia, care a plasat balonul pe lângă Muja din careul mic: 1-1. A urmat o perioadă de joc destul de precaută de ambele părți, așa că tabela a rămas neschimbată până la pauză.
Ineuanii au avut un start de repriză perfect. În chiar primul minut al părții secunde, Zdrențan a aruncat o minge peste toată apărarea „mine­rilor”, Georgiu (atacant împins la acest mecu) a scăpat singur și a înscris cu un lob de efect. Trașcă și Stoenac au ratat ocazii bune în contul oltenilor, care – însă – au riscat enorm la contra­atacurile tăioase ale „alb-albaștrilor”. Bilia (finalizări slabe în două rânduri) și Filimon (blocat de portar) au ratat desprinderea, însă defensiva a avut grijă să nu strice ziua pozitivă a Ineului, care a câștigat al treilea meci al stagiunii și bagă patru formații sub ea în clasamentul Ligii a III-a (seria a IV-a).
Formații:
Minerul Motru: Muja – Trașcă, Iclăzan, Nueleanu, Schinteie – Vrâncuț, Nikoloff, Stanciu (68 Cernica), Stoenac (62 Gruia) – Fărcășanu, Trifu.
CS Ineu: Bak – Zdrențan, Wild, Tudoroiu, Talpaș – Tomuț, Bilia – Kocsis, Purece (46 Stănaia), Filimon (90+1 Șulumberchean) – Georgiu.
Arbitri: Vladimir Nagy (Aiud) – Daniel Popa (ambii din Aiud), Ionel Drula (Drobeta Turnu Severin)
Observatori FRF: Cătălin Cotora (Craiova) și Viorel Lolea (Reșița)

Recomandările redacției