Pecica „asfaltează” Filiașiul și deține din nou „argintul”! Stupar: „Cu puțină șansă puteam marca mai mult”

0
199

Doar două etape a șchiopătat Progresul Pecica și odată cu vizita celor de la Filiași
și-a regăsit pofta de fotbal și de goluri pierdute în repriza a doua a partidei de la Sebiș. Stafful tehnic al „galben-albaștrilor” a și rezolvat, în mare măsură, problemele de ordin fizic al lui Arsene et. comp., iar rezultatul a fost unul zdrobitor: 4-0!
Punctele, dar și conjunctura rezultatelor, readuc nou-promovata arădeană pe locul 2, în spatele Craiovei. „O victorie meritată, care, prin prisma ocaziilor pe care ni le-am creat, cred că este justificată. Cu puțină șansă mai puteam să înscriem de două-trei ori, dar și mai îmbucurător este faptul că am reușit să facem un joc bun, cu o construcție din zona 1 și zona 2, cu o progresie pozitivă, ceea ce în ultimele două meciuri nu ne-a ieșit. Drept dovadă stau și rezultatele mai puțin pozitive. Mă bucur că echipa dă semne că depășește acea lipsă de formă sportivă și oboseala acuzată săptămânile trecute, dar mă bucur și pentru jucătorii de rezervă, care au venit cu lucruri pozitive de pe bancă. Asta le spuneam tot timpul, o echipă pu­ternică se cunoaște după banca de re­zerve pe care o are, așa că importanța jucătorilor de pe bancă nu este cu nimic mai mică decât a celor din teren. Până la urmă, suntem un grup și fiecărui jucător îi vine într-un moment sau altul rândul să joace, important este felul cum o face. Acum vrem să facem o figură și contra Craiovei, în deplasare”, a spus Dan Stupar la finele disputei Filiașul.
Trupa olteană pierde a doua deplasare consecutivă în județul Arad (după 0-2 la Chișineu-Criș) și alunecă pe loc retrogradabil în seria a IV-a a Ligii a III-a. „Am întâlnit o echipă Pecica care mi-a plăcut foarte mult. Jucătorii lor aleargă foarte mult, au și viteză și tehnică, s-a văzut că astăzi au fost mai buni decât noi. Noi avem un nucleu de 6-7 jucători buni, dar depindem și de juniori, din păcate ei sunt problema la echipă. Avem un stadion nou, un stadion frumos la Filiași, de care orașul este mândru. Sperăm să formăm o echipă pe măsura acestui stadion și să îi mulțumim pe suporterii din Filiași”, a menționat și Gigi Ciurea, antrenorul celor de la CSO Filiași.
Așadar, e derby de clasament etapa viitoare, Craiova – Pecica, pe noua arenă din Târgu Jiu, în timp ce oltenii o găzduiesc pe Dumbrăvița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.