Pecica găzduiește cea de-a XIV-a… Întâlnire Internațională a Radioamatorilor

0
361

Și în acest an orașul Pecica va fi gazda unei întâlniri mai deosebite: este vorba de Întâlnirea Internațio­nală a Radioamatorilor,  ce va derula în acest weekend cea de a XIV-a ediție.
Astfel aceasta va avea loc vineri și sâmbătă (9-10 iunie) și se va ține  la Sala Mare de Sport de la intrarea în Pecica dinspre Arad, după cum ne preciza Pavel Sinka, Consilier pentru comunicare în cadrul Primăriei orașului Pecica.
„Radiocluburile YO2KBB și YO2KBQ invită și în acest an toți radioamatorii din județ și din întreaga zonă la Pecica. Programul începe vineri seara cu primirea și cazarea participanților. Deschi­derea festivă va avea loc sâmbătă la ora 10, dar radioamatorii sunt invitați încă de la ora 8 la târgul de specialitate care se va derula pe durata întregii zile.
Pasionații acestui sport vor avea parte după ora 10:30 de expoziții și demonstrații, precum și discuții și schimburi de idei, fiind și o bună ocazie de revedere.
Prânzul va fi unul deosebit: gulaș pecican cu Pită de Pecica, se va servi la ora 13, după care vor continua discuțiile“ ne mai preciza acesta.
Ar mai fi de spus că ineditul eveniment are loc cu sprijinul Primăriei Orașului Pecica și al Consiliului Local Pecica, intrarea fiind liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.