Pecica intră în scenariul roșu, cu o incidență de peste 3 la mia de locuitori

0
315

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a actualizat, joi, scenariile din județul Arad, în funcție de incidența infectărilor cu Sars-CoV-2.  

Astfel, Beliu și Cărand au scăzut sub 1,5 la finalul celor 14 zile, iar Dezna continuă cu încă 14 zile în scenariul roșu, având incidența peste 3 la mia de locuitori.  

Pecica și Vărădia de Mureș intră și ele în scenariul roșu pentru 14 zile având incidența peste 3 la mia de locuitori. 

Singurele modificări sunt în cazul localităților , unde incidența a scăzut sub 3,5 și astfel, de vineri, nu li se mai aplică restricțiile privind închiderea magazinelor la ora 18 în weekend, oprirea circulației la ora 20 în weekend și închiderea sălilor de sport in fiecare zi. 

În localitățile Șagu, Moneasa, Hășmaș, Bârzava, Macea, Vinga, Chișineu-Criș, Arad și Lipova, unde incidența COVID-19/1000 locuitori este între 4-7,5, continuă să se aplice restricțiile de circulație vineri și în weekend, după ora 20 nu se permite ieșirea din casă fără declarație. 

În Dieci și Săvârșin, unde incidența COVID-19/1000 locuitori a depășit 7,5, continuă să se aplice interzicerea circulaţiei persoanelor în afara locuinţei/gospodăriei în intervalul orar 20.00 – 5.00, în fiecare zi din săptămână, iar magazinele se închid la 18 zilnic. 

În zilele de vineri, 23 și 30 aprilie, magazinele pot funcționa până la ora 20, acolo unde este în vigoare restricția cu închiderea lor la ora 18 în zilele de weekend (incidențe mai mari de 4, inclusiv de 7,5). 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.