După ce a renunțat la nu mai puțin de șapte fotbaliști, campioana en-titre a Ligii a IV-a Arad trece și la achiziții. Prima dintre ele, confirmată deja de antrenorul Lucian Ciba, este cea a lui Andrei Topai. Fotbalistul de bandă a primit dezlegarea de la Victoria Zăbrani, clubul ce a suportat cheltuielile operației de refacere a ligamentelor de la genunchiul drept și i-a oferit un contract până în 2018. „Ne-am înțeles cu el, va juca la Pecica cel puțin până în vară. Eu l-am vrut și în vară, dar nu s-a mai concretizat nimic atunci”, a precizat Ciba, care îl poate folosi pe „Roșcovan” oriunde pe banda dreaptă.
Progresul mai este pe cale să acopere un post sensibil în echipă, este vorba despre cel de fundaș central. Imediat după despărțirea de CS Ineu, Ewald Wild a intrat în negocieri cu șefii „galben-albaștrilor” și: „Dacă totul rămâne așa cum am discutat, voi semna cu Pecica. Îmi convin condițiile, o să joc la o echipă cu obiectiv, sper să pun umărul la îndeplinirea lui”, ne-a mărturisit puternicul fotbalist crescut de UTA.
La mijlocul întrecerii în primul eșalon județean ocupă locul 2 în clasament, la o lungime de undă în spatele liderului din Chișineu Criș și la egalitate de puncte (32) cu Lunca Teuz Cermei.

Recomandările redacției