muticaProgresul a trecut cu bine peste dificila deplasare de la Păuliș, din etapa inaugurală a Ligii a IV-a. Pecicăi nu i-a fost ușor în fieful trupei conduse de Adrian Vizitiu, dar s-a impus și se anunță una din protagonistele importante ale noii stagiuni.
Arsene a deschis scorul (10), însă cei din Podgorie au egalat înainte de pauză prin Stoian (39). Golul care a adus victoria vizitatorilor și a oprit scorul final la 1-2 a venit de la Borteș (79).
„La 1-0, am ratat încă 3-4 ocazii, din care una monumentală a lui Ghergar, din 3 metri. Am primit un gol aiurea, ne-am bramburit puțin, dar am dat și golul doi, meritat, zic eu, pentru că la capitolul șanse de gol a fost 10-3 în favoarea noastră. Am adus niște jucători noi, suferim puțin la omogenitate, dar ușor-ușor ne punem pe picioare. Sunt mulțumit de victorie, a fost o deplasare grea, Păulișana nu pierde ușor acasă”, a povestit Dorel Mutică, aflat la primul său meci oficial la Progresul.
Păuliș: Dulhaz – Ștef, L. Calancea, Vizitiu, Suciu (Ambruș), Savu (Lazăr), Țepeș, E. Calancea, Geanîm (Itu), Stoian, Gyorgy (Gherghel).
Progresul: Grozav – Bărbos, Șiclovan, M. Varga, V. Fritea, Vasilca, Gh. Ponta, Borteș (Nadiu), Arsene (A. Ponta), Ghergar, Trif.
Arbitri: Cristian Trif – Gabriel Hărduț, Thomas Junger. Observatori: Nelu Brănișcan, Dănuț Cios.

Recomandările redacției