Prima divizionară terță arădeană ce intenționează să revină la antrenamente după pauza cauzată de pandemia de coronavirus va fi Progresul Pecica. Reunirea ar trebui să fie programată pentru astăzi, așa cum ne-a mărturisit Cristi Pilan: „A fost o discuție pentru un prim antrenament marți seara. Deocamdată nu cred că vom avea noutăți la nivel de lot, avem – însă – vești că Szekely nu ar mai dori să continue cu noi”, ne-a mărturisit directorul sportiv al Progresului.
Într-adevăr, atacantul care va împlini 35 de ani la finalul acestei luni dorește să facă pasul înapoi și-și anunță despărțirea de pecicani.
„E vremea să am alte planuri, în alte domenii de activitate, fotbal voi mai juca doar de plăcere, eventual în Liga a IV-a, la vreo echipă din zona mea. Îmi pare rău că mă despart de grupul frumos format la Pecica, le doresc multă baftă în noul sezon, pe care – zic eu – îl pot termina mai sus decât pe acesta (n. a poziția a 5-a). Pentru mine e destul, îmi termin cariera cu șase promovări, trei în Liga a II-a și tot atâtea în Liga 1, cu destule goluri importante, inclusiv în primul eșalon, dar și partide în Intertoto cu Bistrița”, spune Szabolcs Szekely, referindu-se la promovările avute cu Bistrița II, ACS Poli, UTA, respectiv Internațional Curtea de Argeș, Otopeni și din nou ACS Poli.
Szekely semnase cu Pecica în vara anului trecut, după ce se despărțise de Național Sebiș.
Gloria Bistrița, Unirea Alba Iulia, Unirea Urziceni, Internațional Curtea de Argeș, CFR Timișoara, Arieșul Turda, ACS Recaș – ACS Poli, UTA, Performanța Ighiu, CNS Cetate Deva și CSM Lugoj au fost celelalte cluburi din cariera „vârfului” originar din Aiud (județul Alba).

Recomandările redacției