Pecica va avea un nou teren de fotbal în valoare de 16 milioane de lei, cu nocturnă și dotări la zi

0
1589

Pecica va beneficia de o nouă bază sportivă în valoare de 16 milioane de lei. Însă lucrările vor începe abia de anul viitor. Baza sportivă va avea un teren de fotbal de 105 x 68 metri (dimensiuni omologate UEFA și FRF), nocturnă și tribune pentru 500 de spectatori, dar şi un teren sportiv mic (de 20 x 40 metri), pentru minifotbal, handbal, baschet, tenis, alături de vestiare și parcări. Astfel, sportul din Pecica va putea trece la un alt nivel după ce va avea un teren cu nocturnă, și multe alte condiții.

Construirea noii baze sportive, de la intrarea în oraş dinspre Arad, intră în linie dreaptă! După mutarea unor conducte aparţinând Conpet, terenul va fi predat Companiei Naţionale de Investiţii (CNI) care va selecta constructorul şi va finanţa întreaga investiţie, în valoare de circa 16 milioane de lei. Lucrările vor putea începe în cursul anului viitor.

Baza sportivă Tip 1 va avea un teren de fotbal de 105 x 68 metri (dimensiuni omologate UEFA și FRF), nocturnă și tribune pentru 500 de spectatori, dar şi un teren sportiv mic (de 20 x 40 metri), pentru minifotbal, handbal, baschet, tenis, alături de vestiare și parcări.

Investim, ori de câte ori este nevoie, în modernizarea şi întreţinerea bazei sportive din Pădurice, a celei din Turnu, precum şi în sălile de sport, pentru ca sportivii pecicani să aibă condiţiile necesare performanţei!”, anunță primarul din Pecica pe Facebook.

Una dintre condițiile asumate de către Guvernul României prin dosarul de candidatura depus la sediul UEFA în 26.04.2014 a fost aceea de construire/modernizare a unui număr de 400 de terenuri de fotbal în toate județele din România. Toate vor fi finanțate din fondurile Companiei Naționale de Investiții, prin Ministerul Educației Naționale și Federația Română de Fotbal, în total în județul Arad s-a obținut finanțare pentru cinci orașe: Chișineu Criș, Sântana, Pecica, Ineu și municipiul Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.