Pecica vrea să răpună și Dăeștiul, aflată la a treia deplasare consecutivă în județul nostru

0
344

Contrar așteptărilor, nou-promovata Progresul Pecica e cea mai bine clasată formație arădeană din Liga a III-a după cinci runde. „Galben-albaștrii” sunt pe locul 7 în C4, cu 8 puncte strânse, după succesul cu 1-0, de la Ghiroda și Giarmata Vii.
Omul cu golul a fost Dan Puie, care a revenit în primul „11” al pecicanilor după ce a început sezonul pe bancă. „Am făcut un meci bun la Ghiroda, antrenorul ne-a organizat foarte bine și nu le-am dat posibilitatea adversarilor să ne atace prea mult. Cel puțin în prima repriză am demonstrat că suntem clar echipa mai bună, după care, gazdele erau datoare să forțeze puțin și meciul s-a mai echilibrat. Mă bucur pentru reușita mea, dar meritul este al tuturor băieților, căci ne-am montan bine cu toții pentru acest meci. Ne-am dorit mult să spargem gheața și afară, am pregătit această deplasare și ne-a ieșit”, spune mijlocașul ofensiv, ajuns la a 9-a reușită în Liga a III-a. Precedentele le-a reșit în tricourile celor de la Filipești (2) și Gloria Arad (6). Puie a mai jucat și pentru UTA și Breaza în Liga 2-a, în tricoul prahovenilor înscriind de patru ori.
La rând pentru pecicani urmează Viitorul Dăești, formație din județul Vâlcea care se află la a treia deplasare la rând în județul Arad, după 4-2 la Cermei și 1-3 la Chișineu- Criș. „Ne propunem să legăm două victorii în campionat și să rămânem prima dintre echipele arădene, cu atât mai mult cu cât urmează apoi două derby-uri locale pentru noi, cu Sebiș și Lipova. Sunt sigur că va fi un meci greu, adversarii au jucători importanți ca Florin Costea sau Pârvu, dar jucăm acasă și sper să ne luăm punctele”, a adăugat Dan Puie.
Copil rămâne incert pentru disputa de sâmbătă, de la ora 17, de pe arena „Pădurice” de la Pecica.
Formații probabile:
Pecica: Creța – Ilan, Gabor, Wild, Aldan – Arsene, S. Popa – Mager, Puie, Bozian – Szekely.
Dăești: Geantă – Vasile, Iordache, I.Săraru, L. Săraru – Rizea, Neacșu, Pîrvu – Dima, Fl. Costea, Proteasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.