revelion centru PecicaTrecerea dintre ani i-a prins pe pecicani distrându-se cu prietenii sau acasă, împreună cu familia, în aştep­tarea unui An Nou mai bun.
Cei care au dorit să petreacă în noaptea dintre ani mai activ au putut alege – în funcţie de buget şi preferinţe – între mai multe evenimente organizate în localurile din oraş: cu sau fără meniu, cu muzică live ori de pe calculator, sute de pecicani optând pentru această modalitate de a marca Revelionul 2013.
Tinerii au organizat petreceri cu prietenii iar mulţi localnici au ales să sărbătorească trecerea dintre ani acasă, în mijlocul familiei, urmărind progra­mele speciale difuzate de posturile de televiziune.
Zeci de pecicani s-au adunat şi în acest an în centrul oraşului, lângă brad, unde au ciocnit câte un pahar şi şi-au făcut urări se sănătate şi belşug după care s-au reîntors la locaţiile de unde au plecat, Primăria Oraşului Pecica neorganizând nici o manifestare specifică şi nici focuri de artificii în acest an.
Totuşi, momentul trecerii dintre ani a fost marcat de pocnetul petardelor şi de luminile artificiilor lansate în multe zone ale oraşului de către grupuri de petrecăreţi; în unele cartiere fenomenul repetându-se şi în prima seară din noul an.
Asociaţia Pensionarilor a organizat şi în acest an, conform tradiţiei, o petrecere pentru membrii săi, găzduită de holul Casei de Cultură „Doru Ioan Petescu”. Aici participanţii au putut petrece aceste momente împreună: au stat la poveşti, au dansat şi au avut parte de un meniu specific sărbătorii de Revelion.

Recomandările redacției