Pecicanii au petrecut noaptea dintre ani cu familia ori cu prietenii

0
271

revelion centru PecicaTrecerea dintre ani i-a prins pe pecicani distrându-se cu prietenii sau acasă, împreună cu familia, în aştep­tarea unui An Nou mai bun.
Cei care au dorit să petreacă în noaptea dintre ani mai activ au putut alege – în funcţie de buget şi preferinţe – între mai multe evenimente organizate în localurile din oraş: cu sau fără meniu, cu muzică live ori de pe calculator, sute de pecicani optând pentru această modalitate de a marca Revelionul 2013.
Tinerii au organizat petreceri cu prietenii iar mulţi localnici au ales să sărbătorească trecerea dintre ani acasă, în mijlocul familiei, urmărind progra­mele speciale difuzate de posturile de televiziune.
Zeci de pecicani s-au adunat şi în acest an în centrul oraşului, lângă brad, unde au ciocnit câte un pahar şi şi-au făcut urări se sănătate şi belşug după care s-au reîntors la locaţiile de unde au plecat, Primăria Oraşului Pecica neorganizând nici o manifestare specifică şi nici focuri de artificii în acest an.
Totuşi, momentul trecerii dintre ani a fost marcat de pocnetul petardelor şi de luminile artificiilor lansate în multe zone ale oraşului de către grupuri de petrecăreţi; în unele cartiere fenomenul repetându-se şi în prima seară din noul an.
Asociaţia Pensionarilor a organizat şi în acest an, conform tradiţiei, o petrecere pentru membrii săi, găzduită de holul Casei de Cultură „Doru Ioan Petescu”. Aici participanţii au putut petrece aceste momente împreună: au stat la poveşti, au dansat şi au avut parte de un meniu specific sărbătorii de Revelion.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.