Pecicanii au predat la reciclat 5,5 tone de deşeuri electrice

0
231

Locuitorii oraşului Pecica şi ai satelor aparţinătoare Turnu şi Sederhat au participat în număr mare la prima acţiune de colectare a deşeurilor electrice şi electronice din acest an. Acţiunea a fost organizată de reprezentanţii Asociaţiei Române pentru Reciclare – RoRec, cu sprijinul Primăriei Oraşului Pecica, sâmbăta trecută. Cei care au avut aparate vechi sau defecte, de dimensiuni mai mici (cuptoare cu    microunde, aspiratoare, impriman­te etc.) le-au adus în faţa sediului Primăriei şi au primit un talon cu care au participat la tombolă.
Aceasta s-a organizat lunea trecută, la ora 13, în faţa Sălii Forum, câştigătorii fiind extrași de Hanna, o fetiţă de cinci ani. Aceștia sunt: Roman Violeta, Jugu Marinela, Şiclovan Viorel, Baltă-Taics Tünde (blender), Tot Edit, Stan Alexandru, Lazăr Mihaela, Luţai Gheorghe (fier de călcat), Szabo Rozalia, Sinka Elisabeta, Cizmaş Cornelia, Luţai Marinela (cafetieră).
Angajaţii Primăriei au venit în sprijinul localnicilor care au vrut să predea și aparate de mari dimensiuni şi le-au ridicat de la gospodăriile acestor, iar cei care au predat maşini de spălat, frigidere, combine sau lăzi frigorifice au primit, pe loc, bonuri valorice. Cantitatea de de­şeuri electrice şi electronice colectată de această dată a fost de aproximativ 5,5 tone.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.