Pecicanii – cu fundași numărați în Cupă, la Periam

0
380

Primul tur al Cupei României aduce față în față câștigătoarele fazelor județene din Timiș și Arad. Astăzi, de la ora 17,30, Avântul Periam, formație de Liga a IV-a, o găzduiește pe Progresul Pecica, nou promovată în Liga a III-a, în urma barajului cu Retezatul Hațeg.
Partida se desfășoară în condiții speciale pentru pecicani și asta pentru că antrenorul Dan Stupar este plecat la București, unde susține examenul de admitere la Licența PRO. Pe margine vor fi „secunzii” Marius Grad și Dan Țapoș, care – însă – vor avea ceva probleme de lot. În special oamenii din defensivă sunt numărați și asta pentru că Blănaru și-a luat actele după ce conducerea nu i-a oferit o mărire salarială, Ponta este în concediu, Aldan este incert, iar juniorul Ilan nu a fost legitimat încă. Progresul va deplasa un lot de 18 jucători în județul vecin, între care și achizițiile Gârlea, Tiric, Grigore, Bozian, A. Iuga și Mager.
Progresul ajunge destul de obosită la duelul de Cupă după trei săptămâni de antrenamente cu accent pe pregătirea fizică, dar: „Sigur, ne interesează și Cupa României, dar nu o să ne dereglăm programul de pregătire pentru ea. Încercăm să trecem, miercuri, de Periam, cu armele pe care le deținem în momentul acesta”, spunea sâmbătă, după testul cu Cermeiul (scor 3-3), Dan Stupar.
Arbitrii partidei de mâine sunt:Laurențiu Ciuchiță – Bogdan Gireada, Rareș Lakatos (toți din Oradea). Observator federal este Claudiu Ştefan, din Orăştie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.