colect elec vechiO nouă acțiune de colectare a de­şeurile electrice şi electronice se organizează sâmbătă (20 septembrie a.c.) la Pecica și la Turnu. Acestea se vor colecta la Pecica pe platoul din faţa Primăriei iar la Turnu în faţa biroului local al Primăriei, între orele
10 – 17. Acţiunea de colectare face parte din campania „Locul deşeurilor nu e în casă. Trimite-le la plimbare!”, în organizarea Primăriei Oraşului Pecica şi a Asociaţiei RoRec.
De reținut că „pentru dus echipamente grele sau voluminoase, se poate apela la organizatori – programările făcându-se în ziua colectării, la telefon 0751-117322. Participanţii care reciclează combine, vitrine şi lăzi frigorifice, frigidere, congelatoare complete primesc garantat un număr de patru cupoane în valoare de 10 lei fiecare iar cei care predau maşini de spălat rufe şi vase, uscătoare de haine, aparate de aer condiţionat întregi şi complete primesc două cupoane de câte 10 lei. Toţi ceilalţi participanţi la acţiunea de colectare se înscriu, în mod automat, la tombola a cărei extragere va avea loc luni, 22 septembrie, de la ora 12, în faţa sălii Forum“ ne-au spus organizatorii.
Premiile vor consta şi de această dată în diferite produse electrice şi electrocasnice.   (F.B.)

Recomandările redacției