Pecicanul care și-a înjunghiat fosta concubină, anchetat pentru tentativă de omor

0
1552

În cursul zilei de ieri, mai exact în jurul orei 15.30, la Pecica a avut loc o tentativă de omor. Un bărbat din Pecica, în vârstă de 51 de ani, și-a atacat fosta concubină și mama copilului său minor. Mai exact, acesta a devenit extrem de gelos și asta l-a făcut să recurgă la lucruri neimaginabile. Se pare că cei doi au început să se certe, dar nimeni nu se aștepta ca acesta să scoată cuțitul și să încerce să își înjunghie fosta concubină. 

În momentul în care a izbucnit cearta celor doi, aceștia se pare că se aflau pe părți diferite ale porții, femeia fiind în curtea casei, pe când el era pe stradă. Acest lucru însă nu l-a împiedicat mai deloc, el escaladând poarta în doar câteva secunde. Ce a urmat mai departe a fost de-a dreptul îngrozitor, acesta aplicându-i femeii mai multe lovituri de cuțit, aceasta fiind ulterior transportată de urgență la spital. Din fericire, femeie a fost conștientă, rănile nefiind atât de adânci încât să îi pună viața în pericol. Agresorul a ajuns însă pe mâna polițiștilor care l-au transportat la secție și urmează să răspundă penal pentru fapta sa. 

„Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au dispus la data de 08.07.2020 punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva unui inculpat în vârstă de 51 ani, cu privire la comiterea infracţiunilor de tentativă la omor, prev. de art.32 Cod penal rap la art.art.188 al.2 Cod penal şi violare de domiciliu, prev.de art.224 al.2 Cod penal, cu aplic.art.38 al.1 Cod penal. Din probatoriul administrat în cauză a rezultat faptul că: În data de 07.07.2020, în jurul orei 15.30, inculpatul, având asupra sa un cuţit, a pătruns prin escaladare în curtea imobilului în care locuiau fosta sa concubină şi copilul lor minor. Pe fondul geloziei, inculpatul i-a aplicat fostei sale concubine, în vârstă de 34 ani, mai multe lovituri cu cuţitul în zone vitale. Inculpatul a fost reţinut în data de 07.07.2020 şi urmează a fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Arad, cu propunere de arestare preventivă. Facem precizarea că acţiunea penală are ca obiect tragerea la răspundere penală a persoanelor care au săvârşit infracţiuni şi se pune în mişcare când există probe din care rezultă presupunerea rezonabilă în acest sens, iar reţinerea constituie măsură preventivă, activităţi care nu înfrâng principiul prezumţiei de nevinovăţie de care se bucură persoanele cercetate”, au declarat reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.